Monipuolisia asumisratkaisuja

Korkeatasoinen ja viihtyisä koti ikääntyneille

Villa Vuorannassa voi asua ympärivuorokautisessa palveluasumisessa tai senioriasunnoissa kotipalveluista nauttien.

Ympärivuorokautiseen palveluasumiseen on 31 asukashuonetta, joista vähän yli puolet on merinäköalalla. Ympärivuorokautisen palveluasumisen asukashuoneet ja oleskelutilat sijaitsevat rakennuksen yläkerrassa omassa rauhassaan. Asukkaiden käytössä on viihtyisä oma lounge-tila, kaksi pienempää olohuonetta, oleskelutila yksityisempään käyttöön perheille, ruokasali, kuntoilutila ja omat saunatilat. Meri ja vuodenaikojen vaihtelu ovat asukkaille jatkuvasti läsnä.

Päärakennuksen alakerrassa on 12 senioriasuntoa minikeittiöineen, yhteinen oleskelu- ja keittiötila, kahvilatila, spa-osasto porealtaineen ja takkahuoneineen. Alakerran senioriasunnoista on välitön pääsy ulos piha-alueelle ja meren rantaan. Kaikissa senioriasunnoissa on merinäköala.  Alakerran palveluasuntojen kaksiot sopivat mainiosti esimerkiksi pariskunnille, joista toinen tarvitsee tukea ja apua, mutta niin että pariskunta haluaa asua yhdessä.

Materiaalivalinnat on tehty siten, että asukkaat ja läheiset voivat nauttia upeiden maisemien lisäksi harmonisista tiloista. Sisustuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota värimaailmaan, akustiikkaan, luonnonmateriaalien suosimiseen sekä miellyttävään valaistukseen. Kalusteratkaisuja on haluttu etsiä muualta kuin perinteisestä hoivamaailmasta.

Villa Vuorannan elämäniloiset palvelut

Kaikki toimintamme perustuu elämäilon toimintafilosofiaan. Arkisten tarpeiden tyydyttämisen lisäksi rakennamme asukkaille täysipainoista ja merkityksellistä elämää – elämää, jossa on iloa! Hyvä elämä ja elämänilo muodostuvat usein hyvin yksilöllisistäkin tarpeista, toiveista ja odotuksista.  Kaiken keskiössä on asukkaiden lämmin ja välittävä kohtaaminen.

Villa Vuorannassa on päivittäin yhteisöllistä ohjelmaa ja kulttuuritoimintaa. Hoivamuusikko ja kuvataideohjaaja vastaavat osaltaan elämänilon ja ohjelman toteutuksesta. Asukkaat pääsevät suunnittelemaan ohjelmaa ja toimintaa mm. asukaskokouksissa.  Kalenterijuhlat ja vuodenajat rytmittävät toimintaamme.

Kaikille asukkaille on tarjolla myös erilaisia lisäpalveluita, kuten kampaamopalveluita ja jalkahoitoa.

Villa Vuorannassa on huomioitu perheen osallisuus asukkaiden elämään. Omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita ilman erillisiä vierailuaikoja. Viihtyisissä yhteistiloissa on kahvinkeittomahdollisuus vieraille. Yksityiskäyttöön voi varata esimerkiksi perhejuhliin soveltuvan monitoimitilan tai spa-osaston, johon kuuluu sauna, kylpyhuone ja poreallas, sekä kaunis takkahuone.

Yksilölliset palvelut tarpeiden mukaan

Eri ammattilaisista koostuva moniammatillinen tiimi turvaa asukkaiden elämää vuorokauden ympäri ja huolehtii siitä, että yksilölliset hoito- ja palvelusuunnitelmat toteutuvat. Vuorannan moniammatilliseen hoitotiimiin kuuluu lääkäri, sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia, fysioterapeutti ja geronomi.

Senioriasujien apuna ja yhteisöllisen elämän mahdollistajana toimii palvelumestari, joka järjestää asukkaille mielekästä tekemistä, esimerkiksi liikunta- musiikki ja taideryhmiä. Palvelumestari on läsnä yhteisissä tiloissa päivittäin.

Ylpeytenämme on laadukas oman keittiön ruoka, sekä monipuoliset tilat yhteisiin ruokailuhetkiin. Keittiö Karpalo huolehtii päivittäin, että asukkaat saavat maistuvat ateriat erityisruokavaliot huomioiden. Aamupala, lounas, päiväkahvit, päivällinen, iltapala ja tarvittavat välipalat ovat tarjolla vuoden jokaisena päivänä.

Tilaa Villa Vuorannan esite

Tilaa esite suoraan sähköpostiisi
Esite toimitetaan PDF-muodossa

Annettuja tietoja käytetään Päiväkumpu yhtiöiden tietosuojaselosteen mukaisesti.
Ruokalista 24.6 – 30.6.2024 (vko 2)

avaa ruokalista 20240624


Villa Vuorannan virtuaaliesittely

Blogit

Toimitusjohtaja ja perheyrittäjä Anne Kangas kertoo uusimmassa blogissamme Villa Vuorannan ensiluokkaisista palveluista.

Tunnelmia ja lisätietoja mm. Villa Vuorannan sisustuksesta ja aistiesteettömyydestä voit lukea täältä.

Moni tuntee Vuorannan Alkon vanhana koulutuskeskuksena. Vuorannan historiasta ja rakennusprojektin vaiheista voit lukea lisää täältä.

Toimitusjohtaja ja perheyrittäjä Anne Kangas kertoo unelmien Villa Vuorannasta perheen pitkäaikaisena haaveena.

Päiväkumpu Klubi aloittaa toimintansa Villa Vuorannassa helmikuussa 2024

Tarjoamme Vuosaaren Villa Vuorannan merellisissä maisemissa elämäniloista toimintaa ja kuntoutusta kotona asuville Senioreille!

Yhdessäolon ja jutustelun lisäksi ohjelmassa on mm. toimintakykyä ylläpitävää toimintaa, kuten ulkoilua, ja tuolijumppaa, erilaisia kädentaitoja ja pelejä. Ohjaajina toimivat ammattitaitoiset ja koulutetut ohjaajat.

Aika: Keskiviikkoisin klo 10-14, 7.2.2024 alkaen

Paikka: Vilsandinkuja 4 a, 00980 Helsinki

Hinta: 50 e / krt sisältäen lounaan ja kahvin (sitoutuminen 1 kk kerrallaan)

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Henna Rosenberg, geronomi puh. 050 557 6905 tai  klubi@paivakumpuhoiva.fi

Tervetuloa viettämään mukavia hetkiä kanssamme!

Avaa HSL-Reittiopas

Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet Villa Vuorantaan

Liikenne tiedot ©HSL 2024