Monipuolisia asumisratkaisuja

Ympärivuorokautista palveluasumista ja senioriasumista kotihoidon palveluilla

Villa Vuorannan yläkerrassa on 31 ympärivuorokautisen palveluasumisen asukashuonetta, joissa puolissa on merinäköala. Asukkaiden käytössä on viihtyisä oma lounge-tila, kaksi pienempää olohuonetta, oleskelutila yksityisempään käyttöön perheille, ruokasali, kuntoilutila ja omat saunatilat.

Päärakennuksen alakerrassa on 12 senioriasuntoa, johon on saatavilla laadukkaat ja monipuoliset kotihoidoidon palvelut. Kaikista alakerran senioriasunnoista on silmiä hivelevät merimaisemat, ja niistä on esteetön pääsy rannassa kulkevalle kävelytielle. Asukkaiden käytössä on yhteinen oleskelu- ja keittiötila, kahvilatila, spa-osasto porealtaineen ja takkahuoneineen.

Eri ammattilaisista koostuva moniammatillinen tiimimme turvaa asukkaiden elämää vuorokauden ympäri – ja huolehtii siitä, että yksilölliset hoito- ja palvelusuunnitelmat toteutuvat.

Perhe on tärkeä voimavara

Tilat joissa myös perheenjäsenet viihtyvät

Monille hyvä arki merkitsee hyviä suhteita toisiin ihmisiin, kuten puolisoon, perheeseen, ystäviin tai yhteisöön. Jos yksi perheenjäsen on hoitokodissamme, niin koko perheellä on myös koti siellä. Villa Vuoranta on rakennettu siten, että myös läheiset viihtyvät. Esimerkiksi pienten juhlien järjestämiseen soveltuva monitoimitila ja spa-osasto ovat varattavissa yksityiskäyttöön.

 

Blogit

Toimitusjohtaja ja perheyrittäjä Anne Kangas kertoo uusimmassa blogissamme Villa Vuorannan ensiluokkaisista palveluista.

Tunnelmia ja lisätietoja mm. Villa Vuorannan sisustuksesta ja aistiesteettömyydestä voit lukea täältä.

Moni tuntee Vuorannan Alkon vanhana koulutuskeskuksena. Vuorannan historiasta ja rakennusprojektin vaiheista voit lukea lisää täältä.

Toimitusjohtaja ja perheyrittäjä Anne Kangas kertoo unelmien Villa Vuorannasta perheen pitkäaikaisena haaveena.

 

 

Kiinnostuitko asumisesta Villa Vuorannassa?

Asumispaikkatiedustelut ja varaukset voit tehdä asiakassuhdevastava Jaana Sulkavalle. Jaanan tavoitat numerosta 050 400 1236 tai sähköpostitse info@paivakumpuhoiva.fi 

 

 

 

Avaa HSL-Reittiopas

Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet Villa Vuorantaan

Liikenne tiedot ©HSL 2023