Osaava henkilökunta

Yksilöllistä hoivaa

Päiväkummun muistiosaamiskeskuksen henkilökunta on erikoistunut ikääntyneiden ja työikäisten muistisairaiden asukkaiden hoitamiseen. Toiminta-ajatuksemme mukaan pyrimme hoitotyön keinoin huolehtimaan siitä, että muistisairailla asukkaillamme on mahdollisuus sairaudestaan huolimatta elää oman näköistä, yksilöllistä ja mielekästä elämää – elämänilon hetkiä unohtamatta. Päiväkummun muistiosaamiskeskuksen toiminnan tavoitteena on toimia edelläkävijänä muistisairaiden ihmisten kohtaamisessa ja hoitamisessa, sekä heidän läheistensä tukemisessa. Hyödynnämme toiminnassamme ja sen kehittämisessä tutkittua tietoa, jolloin toimintaamme ohjaavat ajantasaiset ja näyttöön perustuvat menetelmät ja hoitosuositukset.

Malminkartanon oleskelutila
Puitteet kunnossa

Ammattilaisten yhteistyötä

Malminkartanon muistiosaamiskeskus ja hoivakotitoiminta sijoittuu viisikerroksisen rakennuksen toiseen ja kolmanteen kerrokseen. Työikäisten muistisairaiden asukkaiden kaksi ryhmäkotia ovat rakennuksen toisessa kerroksessa ja ikääntyneiden muistisairaiden asukkaiden toiset kaksi ryhmäkotia sijoittuvat kolmanteen kerrokseen. Hoivakodissa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä tukipalveluhenkilöstöä.

Teemme tiivistä yhteistyötä muun muassa Amia Muistikeskuksen erityisasiantuntijoiden kanssa.

Virtuaaliesittely

Tervetuloa herkkujen pariin!

Cafe Elo on avoin kaikille

Ravintolamme Cafe Elo palvelee niin talon asukkaita ja henkilökuntaa kuin muitakin taloon poikkeavia. Ravintola on talon sydän niin asukkaille kuin myös naapureille. Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi testaamaan maistuvia herkkujamme!

Cafe Elo on auki päivittäin tarjoten aamiaistuotteita, lounasta sekä pientä naposteltavaa iltaisin. Viikonloppuisin on tarjolla herkullinen ja täyttävä brunssi.

Tutustu Cafe Eloon

Muut palvelut Malminkartanossa

Itsenäisempään asumiseen tarkoitetut senioreiden vuokra-asunnot sijaitsevat talon 1., 4. ja 5. kerroksissa. Näiden asukkaiden arkea ja juhlaa palvelevat aina tarvittaessa Kotihoito Päiväkumpu ja Kotisiivous Päiväkumpu.

Palvelukeskuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat kuntosali, saunatilat, kahvila ja monitoimitila Eloisa, jossa järjestetään mm. päivätoimintaa.

Palvelukeskuksen edustalla on yhteiskäytössä oleva piha ja lisäksi hoitokodin käyttöön on aidattu oma piha-alue. Rakennuksen toisen sivun ikkunat avautuvat puistoon.

Tutustu tapahtumiimme

Suunnittelemme tapahtumat asiakkaidemme toiveiden mukaisesti

Elämänilo syntyy asiakkaan tarpeiden huomioimisesta ja arjen pienistä teoista. Elämänilosta kertovia ilonryppyjä syntyy meidän tapahtumissa päivittäin.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtumat
Ruokalista 20.5 – 26.5.2024 vko 3/6

avaa ruokalista 20240521


HSL-Reittiopas

Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet Malminkartanon hoitokotiin

Osoite: Puustellintie 1, 00410 Helsinki

Liikenne tiedot ©HSL 2024