Henkilöstöetuudet Hoitokoti Päiväkummussa

Elämäniloisen arkemme luovat ammattitaitoiset työntekijämme ja haluamme pitää heistä huolta. Työntekijämme viihtyvät tutkitusti työssään ja vuosittain tehdyt henkilöstökyselyt todistavat tämän. Voit lukea vuoden 2018 henkilöstökyselyn tuloksista täältä. Kerromme tämän vuoden henkilöstökyselyn tuloksista vielä loppuvuoden aikana, kunhan kyselyn tulokset valmistuvat.

Aikaisemipien henkilöstökyselyiden mukaan työntekijämme kokevat, että he voivat vaikuttaa työnsä sisältöön, mikä on tärkeää. Olemme kyenneet myös pitämään toimilupaehtoja suurempia henkilöstömitoituksia ja sairaspoissaoloja meillä on tilastollisesti vähemmän kuin alalla keskimäärin.

Esittelemme tässä keskeisimmät henkilöstöetuutemme. Etuudet päätetään vuosittain ja päätökseen vaikuttavat mm. yrityksen taloustilanne sekä työhyvinvointitiimin kautta tulleet henkilöstön toiveet.

Laaja työterveyshuolto ja liikunta- ja kulttuuriedut

Työterveyshuoltomme, joka on toteutettu Täsmä Työterveyden kautta, kattaa lakisääteisten työterveyshuoltopalveluiden lisäksi sairaanhoitopalvelut etävastaanoton kautta tai lääkärin määrätessä vastaanottopalvelut lääkäriasemalla. Sairaanhoitopalvelut kattavat myös röntgen-, ultraääni-, magneetti- sekä laboratoriotutkimukset.

Vakituiset työntekijät pääsevät liikkumaan tai nauttimaan kulttuurista Smartumin Kulttuuriseteleillä, joita saa halutessaan lunastaa 50%:n omavastuulla keväällä max 20 kappaletta ja syksyllä max 20 kappaletta. Hyvinvointia tukee myös eläkevakuutusyhtiömme Ilmarisen tarjoama Parempi Vire -applikaatio, joka innostaa merkitsemään ylös liikuntaan, ravintoon ja lepoon liittyviä asioita ja kannustamaan työtovereita parempiin suorituksiin.

Olemme osallistuneet perinteisesti Naisten Kymppi -liikuntatapahtumaan, jonka osallistumismaksun Päiväkumpu on maksanut ja porukalla on nautittu yhdessä keittiö Karpalomme tarjoamia eväitä lenkin jälkeen. Vuonna 2020 yhteiseksi tapahtumaksi vaihtuu Väriestejuoksu-tapahtuma, jonne myös miehillä on mahdollista osallistua.

Pikkujoulut ja piknik puistossa

Olemme järjestäneet vuosittain henkilökunnalle pikkujoulut, joissa tarjolla on ollut mukavan ohjelman lisäksi ruokaa ja juomaa. Kesällä on vietetty niin sanottua pikku-tyhy-tapahtumaa, joka on ollut tyypillisesti puistossa järjestetty piknik, jossa on pelailtu porukalla pelejä sekä nautittu keittiö Karpalon tarjoamia piknikeväitä ja juomia. Huonon sään sattuessa piknik on vaihtunut mm. keilailuun.

Muistamiset ja ansiomerkit pitkästä palveluksesta Päiväkummussa

Henkilökunnan merkkipäiviä eli pyöreät vuodet tai 5:een päättyvät syntymäpäivät, valmistuminen, häät, lasten syntymät, eläkkeelle jäänti ja pitkäaikainen palvelus huomioidaan meillä pienin lahjoin. Pitkäaikaisesta palveluksesta muistetaan ja kiitetään perinteisesti henkilökunnan pikkujouluissa. Kolmen vuoden palveluksesta myönnetään Hoitokoti Päiväkummulle suunniteltu hopeinen pinssi, viiden vuoden palveluksesta Suomen Yrittäjien pronssinen ansioristi, kymmenen vuoden palveluksesta Suomen Yrittäjien hopeinen ansioristi ja 20 vuoden palveluksesta Suomen Yrittäjien kultainen ansioristi.

Kehittymisen ja oppimisen tukeminen

Henkilökunnan kehittämispäiviä järjestetään tiimeittäin tyypillisesti kaksi kertaa vuodessa ja niiden yhteyteen on mahdollista järjestää myös ns. vapaamuotoinen osuus, joka voi pitää sisällään esim. ruokailua, keilaamista tms. Päiväkumpu tukee tätä vapaamuotoista osuutta. Vuoden aikana järjestämme säännöllisesti henkilökunnan koulutustilaisuuksia ja esimiehille on myös omat koulutuspäivänsä.

Yksikönjohtajilla, ryhmäkoti- tai tiimivastaavilla sekä hallinnon väellä on ollut mahdollisuus keväästä 2019 lähtien opiskella Opinahjon tarjoamia verkko-opintoja. Opinahjo tarjoaa mm. johtamiseen, henkilöstönohjaamiseen, palkkahallintoon sekä taloushallintoon liittyviä oppimiskokonaisuuksia.

Muut edut

Jos työntekijä venyy akuuttiin puutokseen tekemällä pitkän päivän, on hän oikeutettu kokonaiseen ylimääräiseen vapaapäivään saman listan aikana. Työnantaja tasaa nämä miinustunnit työntekijän hyväksi.

Käytössämme on rekrytointipalkkio, joka maksetaan uuden työntekijän koeajan jälkeen.
Hallinnollista työtä (yli 50% työajasta näyttöpäätetyötä) tekeville työntekijöille korvataan tietyillä rajoituksilla ns. erityistyölasit, mikäli niiden tarpeellisuus on todettu, eivätkä tavalliset lähilasit ole sopivat. Erityistyölasien tarpeellisuusarvio tehdään työterveyshuollon kautta. Esimiestyötä tekevien on lisäksi mahdollista saada matkapuhelinetu ja työsuhdeläppäri.

Tule mukaan elämäniloiseen ja tutkitusti tyytyväiseen työyhteisöömme ja lähetä avoin hakemus täältä tai hae avoinna olevia tehtäviämme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *