Vauhdikasta menoa Mummodiskossa Tavastia-klubilla

Iloinen joukko päiväkumpulaisia sekä hoitokotiyksiköiden asukkaita että Päivätoimintapiste Sointulan asiakkaita suuntasi viime viikolla legendaariselle Tavastia-klubille Helsingin keskustaan, kun Siskot ja Simot -yhteisö järjesti siellä ikimuistoisen Mummodiskon. Ja voi pojat, tunnelma tilaisuudessa oli tosiaan katossa!

Tavastia oli lähes ääriään myöten täynnä, kun tanssilattian ja yläparven täytti vajaa 700 diskoilijaa. Kukin tanssahteli tyylillään: jotkut groovailivat rollaattoriin tukeutuen, jotkut jammailivat tanssipartnerin kanssa ja osa väestä nautti tunnelmasta ja menosta pyörätuolissa tai penkillä istuen. Kukaan ei jäänyt hyvästä meiningistä paitsi, sillä paikalla oli paljon vapaaehtoisia tanssittajia, ja vinyyleitä pyörittelivät elävät legendat, dj:t Tapani Ripatti, Kuk Norris sekä Harri Hertell ja livemusiikista vastasivat Sami Saari sekä Meiju Suvas.

Tutut hitit seurasivat toinen toistaan, ja lanteita sai pyöritellä mm. Rasputinin, Menolipun ja YMCA:n tahdissa. Live-esiintyjät saivat discokansaan jos mahdollista vieläkin enemmän vipinää, ja tunnelma salissa oli kirjaimellisesti lämmin. Hikeä sai pyyhkiä ja vettä kului. Pientä flirttiäkin saattoi olla muutamilla ilmassa.

Jorma-asukas totesi tanssien olleen tosi hyvät ja hiki oli tullut! Jarmo-asukas sanoi daamien tulleen hakemaan tanssiin muutamaankin kertaan, mutta hän fiilisteli tunnelmaa mieluummin syrjässä eikä tohtinut lähteä lattialle pyörähtelemään. Kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että tapahtuma oli onnistunut ja siitä riittää muisteltavaa vielä pitkäksi aikaa.

Lämmin kiitos Lions Club Helsinki Malmittarille avusta ja discoiluseurasta! Kiitos Mummodiskon väelle ja Siskot ja Simot -yhteisölle mahtavasta tapahtumasta – toivottavasti tapaamme vielä joskus uudestaan discopallon alla!

Yksi ajatus “Vauhdikasta menoa Mummodiskossa Tavastia-klubilla& rdquo;

  1. ja juontaja Kai Kunnaksella oli aikaa halaukseen ja muutamaan pyöritykseenkin juontamisen ohella, ja ennen kaikkea ystävälliseen hymyyn ja pariin lauseeseen juhlavieraille henkilökohtaisesti liikkuessaan väen keskellä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *