Tinka ja Emilia kesätöissä Päiväkummussa

Näin syksyn saavuttua ja opiskelijoiden palattua jälleen koulunpenkeille siirrytään vielä hetkeksi ajassa taaksepäin kesään, kun Tinka ja Emilia olivat Päiväkummussa kesätyöntekijöinä. Tässä kokemuksia heidän kesätyörupeamastaan meillä.

Olen Tinka Markkinen ja olin kesätöissä Vuosaaren yksikössä. En ollut aiemmin oikeastaan viettänyt aikaa vanhusten kanssa ja siksi kokemus oli hyvinkin opettavainen ja mahtava. Iloa työpäiviin toivat ihanat, erilaiset ja valoisat persoonat ja minusta oli kivaa tulla viettämään aikaa heidän kanssaan. Kohokohtia olivat yhteiset musiikkihetket, joista asukkaat innostuivat kovasti. Parasta työssä oli kuitenkin se, että sai tehdä asioita ja nähdä miten itse pystyi ilahduttamaan jonkun asukkaan päivää. Kiitos näkyi asukkaiden kasvoilta!

Olen Emilia Saari ja olin kesätöissä Länsi-Pasilan yksikössä. Kesätyö oli mahtava kokemus! En ollut koskaan aiemmin työskennellyt vanhusten tai muistisairaiden kanssa, joten opin paljon uutta kahden viikon aikana. Parasta oli asukkaiden kanssa oleminen, erilaiset kohtaamiset ja hauskat tarinat! Kesätyö Päiväkummussa oli kaikin puolin antoisa ja tulisin mielelläni uudelleen!

Kiitos Tinka ja Emilia sekä kaikki muut Päiväkummun kesätyöntekijät arvokkaasta työpanoksestanne! Haluaisitko päiväkumpulaiseksi? Täytä tietosi tänne, niin otamme yhteyttä!

 

 

Tinkalle elämäniloa tuottaa rakas kirjoittamisharrastus ja perheen luona käyminen.
Emilialle elämäniloa tuottaa syysillat teekupin ääressä ja kokkausillat kavereiden kanssa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *