Paloheinän harjakaisia vietettiin lokakuun puolessa välissä

Paloheinän kuulumisia

Vuosi 2015 lähestyy nopeasti loppuaan ja Päiväkummussa valmistaudutaan alkuvuodesta aukeavan Paloheinän yksikön tuomiin uudistuksiin. Paikan päällä alkavat suunnitelmat käydä todeksi ja pian päästäänkin tarjoamaan mahtavat puitteet sekä Päiväkummun väelle että uusille asukkaille.

Viime viikolla Paloheinässä päästiin viettämään ensimmäiset juhlat, kun paikalle keräännyttiin juhlimaan harjakaisia. Seremoniamestarin viihdyttäessä juhlakansaa harmonikalla ja humoristisilla tarinoilla nautittiin Keittiö Karpalon antimista vanhassa kirkkosalissa mahtavassa tunnelmassa. Samassa tilaisuudessa julkistettiin myös nimikilpailun tulokset.

Itä-Pasilan Sampolaan kokoontunut nimiraati valitsi ehdotusten joukosta parhaan kokonaisuuden.  Raadissa oli mukana asukkaita ja olikin mahtavaa saada heidän näkemyksensä yksikköön sopivista nimistä. Kalevalaista teemaa oli käytetty upeasti hyväksi kilpailuehdotusten ideoinnissa ja raati joutuikin vaikean valinnan eteen. Lopulta ryhmäkodit nimettiin Kalevaksi ja Kyllikiksi, palveluasunnot taas saivat nimekseen Lintukoto ja päivätoiminta ja monitoimitila tunnetaan tästä eteenpäin Sointulana. Kiitos kaikille nimikilpailuun osallistuneille mahtavista ehdotuksista!

Sointulassa vietetyt harjakaiset osoittivat tilan taipuvan jo tässä vaiheessa monenlaiseen toimintaan ja jäämme innolla odottamaan minkälaisia tapahtumia tilassa, jota on myös ulkopuolisten mahdollista vuokrata, päästään kokemaan. Päivätoimintaan vanha kirkkosali tarjoaa vertaansa vailla olevat puitteet.

Paloheinän yksikkö tuo paljon uudistuksia Päiväkumpuun, kaksi uutta ryhmäkotia, palveluasuntoja, päivätoimintaa sekä muun muassa Keittiö Karpalon muuton Paloheinään. Vielä on edessä rakennustöitä, tilojen sisustamista ja henkilökunnan muutto tiloihin ennen kuin pääsemme tarjoamaan elämäniloa monille vanhuksille myös Paloheinän alueella. Helmikuussa 2016 toivotamme asukkaat tervetulleiksi hoitokodin uuteen yksikköön.

Toiminnanjohtajamme Jaana Sulkava kertoo mielellään lisää Paloheinän yksikön tarjoamista vaihtoehdoista numerossa 050 382 0616 tai sähköpostitse jaana.sulkava@hoitokotipaivakumpu.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *