Lions Clubilaiset tanssittivat Päiväkummun väkeä Paloheinässä

Jo kolmatta vuotta päiväkummun asukkaat pääsivät pyörähtelemään parketilla Lions Club Malmittarien järjestämässä äitienpäivätansseissa, jotka tällä kertaa järjestettiin Paloheinän juhlatila Sointulassa.

Päivä alkoi Malmittarien hemmotellessa asukkaita käsihoidoilla, hieronnoilla ja juhlaan ehostautumisella, osa väestä lähti nauttimaan upeasta kevätpäivästä Paloheinän vehreään ympäristöön. Ryhmäkotien ruokailutilan valtasi puheensorina ja hersyvä nauru, kun asukkaat ja Malmittaret valmistautuivat pian alkaviin tansseihin.

Hempeän vaaleanpunaisella koristeltu juhlasali täyttyi asukkaista, kun muiden yksiköiden väkeä saapui paikalle nauttimaan juhlasta. Juhla käynnistyi kilistellessä keittiö Karpalon herkullisella mansikkajuomalla, jonka jälkeen juhlaväki pääsi tunnelmoimaan panhuilisti Stefan Stanciun ja pianisti Heikki Elon musiikin tahdissa.

Juhlassa kuultiin välillä myös runon lausuntaa, kun Malmittarien lahjakas Ulla Welin lausui äitienpäiväteemaan sopivia runojaan. Lions Clubien miehiä oli saapunut juhlaan tanssittamaan asukkaita, mutta ennen parketille astumista muistivat he Päiväkummun pitkäaikaista asukasta Irjaa, joka on isoäiti jo useammassa polvessa. Malmittaret lahjoittivat Paloheinän yksikölle juhlassa myös upean linnunpöntön.

Tanssilattialle oli tunkua heti musiikin vaihduttua perinteiseen tanssimusiikkiin. Tuttujen sävelien tahdissa useat asukkaat innostuivat tanssimaan Lions Clubilaisten ja hoitajien kanssa. Tanssin ja musiikin riemu ei ottanut laantuakseen, vaan tanssilattia oli täynnä aina viimeiseen kappaleeseen asti.

Tanssin pyörteiden jälkeen oli mukavaa istua alas ja nauttia Karpalon valmistamista juhlaherkuista. Tällä kertaa tarjolla oli kahvin ja teen kanssa suolaisia cakepopseja ja mansikkamoussekakkua. Virkistykseksi juhlaväelle maistui mansikkajuoma myös tanssin pyörteiden jälkeen.

Sointulan juhlatilan valaissut kevätaurinko tarjosi upeat puitteet onnistuneelle juhlalle, jossa tunnelma oli mitä mahtavin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *