Kirje asukkaille, asukkaiden läheisille, yhteistyökumppaneille ja henkilökunnallemme

Hyvät asukkaat, asukkaiden läheiset, yhteistyökumppanit ja henkilökuntamme,

Tämä kevät jää varmasti meidän kaikkien mieliin koronaepidemian ja sen aiheuttaneiden poikkeusjärjestelyiden myötä. Asukkaillemme ja läheisille erityisesti tapaamisiin liittyvät rajoitteet ovat olleet varmasti yhdet ikävimmistä määräyksistä. Kiitos teille kaikille asukkaille ja omaisille, jotka olette ymmärtäväisesti suhtautuneet rajoitteisiin, joiden tavoite on ollut pitää koronavirus pois yksiköistämme. Nyt vihdoin on osa poikkeusjärjestelyistä voitu purkaa ja me kaikki otamme nämä ohjeistusten lievennykset ilolla vastaan (tällä hetkellä voi 5 omaista tavata läheistään ulkona ja saattohoitoon osallistuminen on mahdollista).

Tarkka ja sitoutunut toimintamme on kantanut myös hedelmää – asukkaidemme tai vakihenkilökuntamme joukossa ei ole havaittu koronatartuntoja. Varmasti meillä on ollut myös onnea matkassa – mutta suuri rooli tässä torjuntavoitossa on meidän kaikkien omalla toiminnalla.

Erityiskiitoksen haluan lausua Päiväkummun henkilökunnalle, joka vahvalla ammattitaidolla, sitoutuneisuudella, vastuullisuudella ja upealla tiimityöllä on työskennellyt asukkaidemme parhaaksi myös näissä poikkeusoloissa. Kiitokset myös yhteistyökumppaneillemme erilaisten poikkeusjärjestelyjen miettimisestä ja organisoinnista.

Korona-virus ei ole kuitenkaan vielä hävinnyt maastamme ja edelleen meidän tulee noudattaa epidemiatilanteen mukaisia ohjeistuksia ja seurata tilanteen kehittymistä. Toivotaan, että epidemia laantuu pois. Mikäli syksyllä tulee toinen aalto, olemme jo monessa kohtaa osaavampia – mutta toivotaan, että säästymme siltä.

Nautitaan tämän hetkisten ohjeistusten mukaisesti turvallisesti kesästä, ulkoilusta ja yhteisistä hetkistä!

Sydämellinen kiitos teille kaikille tämän kevään yhteistyöstä ja oikein hyvää juhannusta ja kesää teille kaikille toivottaen,

Anne Kangas

toimitusjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *