Hyvä kiertämään omaishoitajien avuksi

Omaishoitajien arki on antoisaa, vastuullista sekä välillä raskasta ja kiireistä aikaa. Omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen on toisinaan resursseja niukasti. Me ymmärrämme kuinka tärkeää on saada ajoittain hetki aikaa keskittyä itseensä sekä huolehtia omasta hyvinvoinnista. Yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset Ry:n (POLLI) kanssa päätimme antaa kahdelle omaishoitajalle viikon vapaata. Facebookissa käynnistyneen kampanjamme johdolla lahjoitamme yhdistykselle kaksi viikon mittaista hoitojaksoa upouudessa Paloheinän yksikössämme. POLLI jakaa lahjakortit kahdelle jäsenelleen. Samalla arvoimme päivityksestä tykänneiden, jakaneiden ja kommentoijien kesken siivouslahjakortin.

Kaksi onnekasta pääsee viettämään viikon hoitojakson Paloheinän hoitokodissa, jossa on tarjolla ympärivuorokautista hoitoa, siivous- ja pyykkihuollon palvelut, maukkaat ateriat Keittiö Karpalosta ja yhteisiä aktiviteetteja muiden asukkaiden kanssa.  Paloheinän kaksi ryhmäkotia, neljä palveluasuntoa ja pian käynnistyvä päivätoiminta tarjoavat viihtyisän ympäristön, jossa pääsee nauttimaan monenlaisesta toiminnasta. Samalla omaishoitajat saavat nauttia vapaasta viikosta hyvillä mielin tietäen, että heidän läheisensä saa parasta mahdollista hoivaa ja huolenpitoa hoitokodissamme.

Viikon hoitojakso toimii myös kuntoutuksena hoidettavalle, joka pääsee kokeilemaan erilaista viriketoimintaa ammattilaisten ohjaamana. Samalla hoitokodin henkilökuntaa, palveluihin ja ympäristöön tutustuminen käy mutkattomasti ja asiakas on tervetullut esim. omaishoidon vapaan vuorohoitojaksoille Paloheinän yksikköön.

Toivotamme POLLI:n valitsemat henkilöt lämpimästi tervetulleiksi Paloheinän yksikköömme.

Paloheinän hoitokodissamme on vielä muutamia paikkoja vapaana!

Paikkatiedustelut: Jaana Sulkava puh. 050 382 0616

Lisätietoja Paloheinän yksiköstä: https://www.hoitokotipaivakumpu.fi/paloheina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *