Fysioterapettina Hoitokoti Päiväkummussa

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi hallitus on antanut valtakunnallisia ohjeita ja suosituksia, mikä on aiheuttanut uudenlaisia tilanteita myös meidän fysioterapeuttien arkeen. Olen ikääntyneisiin erikoistunut fysioterapeutti ja työskentelen Fysiogeriatrialla. Koska asiakaskuntamme koostuu pääsääntöisesti ikääntyneistä asiakkaista, on työmme vähentynyt huomattavasti vallitsevan tilanteen vuoksi.

Meillä Fysiogeriatrialla on pitkä yhteistyö Hoitokoti Päiväkummun kanssa. Onnekseni tämä yhteistyö on nyt yhdistynyt korvaavan työn merkeissä, kun pääsin työskentelemään Päiväkummun Länsi-Pasilan toimipisteeseen korona-tilanteen aikana. Päiväkummun osaava ja mukava henkilökunta on ottanut minut hyvin vastaan ja tervetulleeksi joukkoon, ja olen tuntenut itseni osaksi porukkaa jo ensimmäisestä päivästä lähtien.

Nyt takana on neljä viikkoa työskentelyä Länsi-Pasilan toimipisteessä. Olen saanut tutustua ja osallistua hoitotyön arkeen ja lisäksi toteuttaa fysioterapiaa osana asukkaiden päivää. Koen tämän yhdistelmän erittäin antoisaksi, sillä  työpäivän aikana saan toteuttaa sekä kuntouttavaa hoitotyötä, että kuntoutusta. Vuorovaikutus asukkaiden kanssa on ollut sydäntä lämmittävää.

Mukavaa kevättä kaikille! Me asukkaiden kanssa odotamme erityisesti, että kevätkylvömme kasvaisivat nopeasti!

Noora Neramo, Fysioterapeutti
Geriatrisen kuntoutuksen erityisosaaja
Suomen Fysiogeriatria Oy
Fysiogeriatria Kotikuntoutus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *