Elämäniloinen kesä ja uudet tuulet Hoitokoti Päiväkummussa

Hoitokoti Päiväkummussa on odotettavissa elämäniloinen kesä ja toimintaa uudistetaan aktiivisesti elämänilon toimintafilosofiaamme noudattaen. Viime vuosien aikana olemme aloittaneet uusia palveluita Päiväkummun Kotihoidon ja siivouspalvelu Helmi Kodinhoidon muodossa. Myös hoitokoti-palvelut laajenevat. Uuden Paloheinän yksikkömme rakennustyöt ovat jo hyvässä vauhdissa. Toiminnan kehittäminen on meille tärkeää, koska haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin.

Tuoreimpia kuulumisia Elämäniloa-blogista

Asiakkaiden ja omaisten toiveet huomioiden, olemme ottaneet viestinnän ja tiedonkulun yhdeksi keskeiseksi kehistyskohteeksemme. Tämä Elämäniloa-blogi onkin yksi askel, jolla viestintäämme kehitetään. Odotettavissa on siis entistä useammin kuulumisia Hoitokoti Päiväkummun koko konsernia koskevista uusista tuulista ja ajankohtaisista aiheista. Hoitokoti Päiväkummun Sanomat ilmestyy tuttuun tapaan pari kertaa vuodessa. Seuraava Päiväkummun Sanomat ilmestyy syksyllä.

Vilkas kesä hoitokodeissa ja siivouspalveluissa

Kesä näkyy jo hoitokodeissamme. Jokaisen ryhmäkodin järjestämät omaisten illat ovat alkaneet ja odotettavissa on mukavaa ohjelmaa. Asukkaiden ja omaisten yhteisiä, perinteisiä kesäretkiäkin järjestellään. Kesän aikana hoitokodeissamme pidetään yllä täyttä miehitystä, kun vakituista henkilökuntaamme täydentävät tutut sijaiset. Virkistystä ja vaihtelua hoitokodin arkeen tuovat myös reippaat nuoret kesätyöntekijät, joita on palkattu runsaasti mm. asukkaiden ulkoiluavuksi.

Alkukesän juhlat pitävät Helmi Kodinhoidon väen kiireisenä. Kesä onkin hyvä aika tilata kotiin suursiivous. Miten mukava onkaan palata lomareissulta putipuhtaaseen kotiin! Siivoustarjousta kannattaa kysyä suoraan Helmestä.

Iloa arkeen perinteistä ja arjen kohtaamisista

Uudistusten keskellä haluamme vaalia myös perinteitä, mikä on yksi tapa toteuttaa meille tärkeää elämänilon toimintafilosofiaa. Ilonaiheet löytyvät usein lämminhenkisistä kohtaamisista arjen keskellä, asukkaiden kuuntelemisesta ja arvostuksesta. Arjen pienet asiat sekä piristävät juhlat tuovat ja rakentavat omalta osaltaan elämäniloa sekä asiakkaillemme että henkilökunnallemme. Tämä on kehittämistyömme tärkein tavoite.

 

Elämäniloista ja lämmintä kesää kaikille.

Anne Kangas
toimitusjohtaja
Hoitokoti Päiväkumpu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *