Asiakastilaisuudet Villa Vuorannassa

Haluaisitko viettää eläkepäiviäsi korkeatasoisessa palvelutalossa ja viihtyisissä puitteissa meren rannalla?Tarjoamme laadukasta hoivaa, turvallisuutta ja laajan valikoiman monipuolisia palveluja. Elämäniloa lisää erityisesti se, että meillä saa halutessaan olla sekä oman huoneen rauhassa tai yhdessä muiden kanssa. Henkilökuntamme varmistaa, että saat nauttia arjesta ja juhlasta juuri sinulle sopivalla tavalla. Tarjoamme tasokasta ympärivuorokautista hoivaa ja senioriasumista kotihoidon palveluilla.

TERVETULOA KUULEMAAN LISÄÄ JA KESKUSTELEMAAN VILLA VUORANNAN ASUMISPALVELUISTA 2.7.2024 KLO 17:00 tai 8.8. klo 17:30

Järjestämme Villa Vuorannasta kiinnostuneille asiakkaille ja heidän läheisilleen asiakastilaisuuden, jonka teemana on Laadukkaat ja monipuoliset asumispalvelut merellisissä maisemissa. Villa Vuorantaa ja sen palveluita esittelee toimitusjohtaja ja perheyrittäjä Anne Kangas ja asiakassuhdevastaava Jaana Sulkava. Tapahtuma järjestetään Villa Vuorannassa (os. Vilsandinkuja 4A, 00980 Helsinki).

Ilmoittautumiset:  asukkaaksi@paivakumpuhoiva.fitai puhelimitse 050 433 2275 tai 050 400 1236. Tilaisuus on maksuton. Lämpimästi tervetuloa! 

Ystävällisin terveisin, 

Anne Kangas