AMIA FYSIOTERAPIA PALVELEE PÄIVÄKUMMUN ASIAKKAITA JA HENKILÖSTÖÄ

Päiväkummun hoitokodit ja Amia Muistikeskus aloittivat yhteistyön 1.9.2022 fysioterapiapalvelujen tuottamisessa. Yhteistyön tavoitteena on tukea Päiväkummun asukkaita toimintakyvyn ja elämänlaadun ylläpitämisessä. Lisäksi Amian asiantuntijat ohjaavat hoitohenkilökuntaa asukkaiden liikkumisen ja haasteellisten tilanteiden kohtaamisen kysymyksissä.

Fysioterapiayhteistyö sisältää viikoittaiset ohjatut ryhmät hoitokodeissa asukkaille. Säännöllisiä fysioterapiaryhmiä järjestetään Paloheinän, Vuosaaren, Länsi-Pasilan ja Malminkartanon ryhmäkodeissa kerran viikossa. Lisäksi saatavilla on yksilöfysioterapiaa ja hyvinvointihierontaa asukkaan tilauksesta.

Amia Muistikeskus on suomalainen muistialan asiantuntijayhteisö. Monialainen asiantuntijatiimi hoitaa ja tukee muistisairaita ihmisiä ja heidän läheisiään Amia Muistiklinikalla. Amia Akatemiassa asiantuntijat kouluttavat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia muistihoitotyön erikoisosaamisessa. Amian fysioterapeutit ovat erikoistuneet ikääntyneiden ja muistisairaiden ihmisten toimintakyvyn kokonaisvaltaiseen edistämiseen ihmisen psykososiaaliset tarpeet huomioiden.

Lisätietoja Amia Muistikeskuksesta www.amia.fi