Hoitokoti Päiväkummulle uusi toimipiste Malminkartanoon

TIEDOTE 10.1.2020

HOITOKOTI PÄIVÄKUMMULLE UUSI TOIMIPISTE MALMINKARTANOON

Hoitokoti Päiväkumpu avaa uuden palvelukeskuksen Malminkartanoon syksyllä 2021. Malminkartanoon tulee neljä ryhmäkotia, joissa on yhteensä 62 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa. Palvelukeskukseen tulee myös päivätoimintapiste, liikuntatilat ja ravintola ja sinne on varattu tiloja myös erilaisille terapiapalveluille. Lisäksi Päiväkumpu tarjoaa kotihoidon palvelut keskukseen tuleviin vuokra-asuntoihin, joita kohteeseen rakennetaan 53.

On hienoa päästä tuottamaan samaan kohteeseen näin monipuolisesti laadukkaita, elämäniloisia palveluita. Meille on helppo tulla ja myös vieraana koet varmasti olevasi tervetullut. Uusi ravintola on talon sydän niin asukkaille kuin myös naapureille”, iloitsee toimitusjohtaja Anne Kangas.

Päiväkummun uusi palvelukeskus Malminkartanossa tulee tarjoamaan elämäniloisen kodin yli sadalle helsinkiläiselle. Lisäksi se tarjoaa kymmenille ammattitaitoisille päiväkumpulaisille sekä yhteistyökumppaneille laadukkaan ympäristön asiakkaiden palvelemiseen.

Rakennustyöt käynnistyvät tammikuussa 2020. Kohteen omistajana toimii Tyvene ja sen rakentaa Skanska. Uusi monipuolinen toimipiste rakennetaan osoitteeseen Puustellintie 1, 00410 Helsinki.

Lisätietoja hankkeesta; toimitusjohtaja Anne Kangas puh. 040 715 4945, anne.kangas(at)hoitokotipaivakumpu.fi

Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa elämäniloa tuottavia, laadukkaita,
ympärivuorokautisia hoito- ja hoivapalveluja Helsingissä. Päiväkummussa asukkaita hoidetaan henkilökohtaisesti, taidolla ja lämmöllä. Toiminta Hoitokoti Päiväkummussa perustuu elämänilon toimintafilosofiaan. Hoitokotitoiminnan lisäksi tarjoamme myös kotihoitoa ja kotisiivousta tytäryhtiöissämme.

2 kommenttia artikkeliin “Hoitokoti Päiväkummulle uusi toimipiste Malminkartanoon

  1. Sopiiko Hovakoti Päiväkumpu ms- tautia sairastavalle, liikuntakyvyttömälle?

    1. Hei Jukka, kyllä sopii. Malminkartanossa tilat ovat esteettömät ja liikuntarajoitteisille sopivat. Lisätietoja saatte asukassuhdevasaavaltamme, p. 050 400 1236. Mukavaa talvipäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *