Pääset halutessasi yhä vaativampiin työtehtäviin ja niitä vastaaviin ansioihin

Meillä voi työskennellä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti.

Osana kasvavaa joukkoamme pääset mukaan eteenpäin pyrkivään työyhteisöön, jossa kannustetaan kehittämään ammattiosaamista ja ottamaan vastuuta. Lähetä meille avoin hakemus. Otamme sinuun yhteyttä, kun olemme tutustuneet hakemukseesi. Luemme kaikki meille tulleet työhakemukset ja pyrimme vastaamaan niihin muutaman työpäivän aikana.

Täytä työhakemus

Vapaaehtoistyö

Päiväkummun eri toimipisteissä työskentelee useita vapaaehtoistyöntekijöitä. Vapaaehtoiset ovat meille kullanarvoisia, ja olemme heidän tärkeästä työstään kiitollisia ja iloisia. Vapaaehtoistyötä voit tehdä kaikissa toimipisteissämme, ja juuri sen verran kuin itsellesi kulloinkin sopii. Vapaaehtoiset auttavat esimerkiksi asukkaiden ulkoilussa. Yhdessä myös pelataan, luetaan lehtiä ja kirjoja sekä seurustellaan ja jutustellaan. Vapaaehtoistyöhön et tarvitse erityistä koulutusta – vain aidon kiinnostuksen ja halun auttaa! Me haastattelemme ja perehdytämme huolellisesti kaikki vapaaehtoiset työtehtäviinsä Hoitokoti Päiväkummussa. Olisi hienoa saada juuri sinut avuksemme tarjoamaan asukkaillemme elämäniloisia hetkiä.

Kysy lisää vapaaehtoistyöstä Hoitokoti Päiväkummussa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@hoitokotipaivakumpu.fi

Harjoittelijaksi

Päiväkummussa työskentelee sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijoita, jotka suorittavat opintoihin kuuluvaa harjoittelujaksoa henkilökuntamme ohjauksessa. Jos sinua kiinnostaa harjoittelu Hoitokoti Päiväkummussa, täytä ensin lomake. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin, ja kutsumme meille sopivimmat ehdokkaat haastatteluun.

Täytä hakemus harjoitteluun
Kotihoidon työ

Työ meillä on monipuolista, motivoivaa, itsenäistä ja vastuullista.

Kotihoidon asiakkaiden elämäniloinen ja turvallinen arki on aina etusijalla.
Siitä pitävät huolen taitavat ja välittävät työntekijämme. Oletko ehkä yksi heistä?

Tyypilliset asiakkaamme ovat ikääntyneitä muistisairaita sekä toimintarajoitteisia henkilöitä, jotka tarvitsevat paitsi tukea kotona asumiseen, myös ilonpilkahduksia ja läsnäolon hetkiä arkeensa.

Täytä työhakemus

Lääkehoito

Lääkehoidon, hoitotyön ja arkisten askareiden lisäksi pidämmekin päivittäin huolta asiakkaidemme psyykkisestä hyvinvoinnista välittämällä ja olemalla läsnä. Mahdollisuus vuorovaikutukseen on erittäin tärkeässä roolissa asiakkaidemme hankalissa elämäntilanteissa, joten sosiaalisen pelisilmäsi tulee olla kunnossa.

Hoitokäynnit

Meillä hoitokäynneille on aina varattu tarpeeksi aikaa, joten työnsä voi tehdä perusteellisesti niin, että aikaa jää myös asiakkaan kanssa rupattelulle ja virkistävälle yhdessäololle. Hoitotyömme ei siis ole kiireistä suorittamista, vaan henkisesti palkitsevaa vuorovaikuttamista.

Perehdytys

Perehdytämme työhön. Aikaisempi työkokemus kotihoidosta katsotaan eduksi. Yrityksellä on käytössään autoja (mahdollisuus myös oman auton käyttöön), ja ajokortti onkin työssä välttämätön. Toiminnanohjauksessa meillä on käytössä Doma Care –tietojärjestelmä, johon työntekijöillämme on yhteys älypuhelimen avulla. Työaika on aina klo 7.20-22 välillä. Työpaikkamme on savuton. Uudet työntekijämme käyvät työterveyshuollon työhöntulotarkastuksessa, johon sisältyy huumeseula.