Ryhmäkoteja puistonäkymillä

Oma piha-alue ja viihtyisät oleskelutilat

Itä-Pasilan hoitokodissa on neljä ryhmäkotia, joissa kussakin on noin viisitoista asukasta. Ryhmäkodeissa on yhteinen viihtyisä oleskelutila ja ikkunoista avautuvat vehreät näkymät sisäpihalle ja läheiseen puistoon. Itä-Pasilan hoitokodin sijainti on keskeinen ja kulkuyhteydet ovat erittäin hyvät, esimerkiksi Pasilan juna-asema on n. 700 metrin päässä ja myös muut  joukkoliikenteen reitit kulkevat hoitokodin lähellä. Itä-Pasilan kävelykatuja pitkin pääsee kätevästi vaikkapa Mäkelänrinteen uimahallille tai Helsingin pääkirjastoon. Ulkoilla voi myös omalla piha-alueellamme, johon pääsee suoraan yhteisistä oleskelutiloista.

Tutustu tapahtumiimme

Suunnittelemme tapahtumat asiakkaidemme toiveiden mukaisesti

Elämänilo syntyy asiakkaan tarpeiden huomioimisesta ja arjen pienistä teoista. Elämänilosta kertovia ilonryppyjä syntyy meidän tapahtumissa päivittäin.

Tervetuloa mukaan!

Ruokalista 27.09 – 03.10.2021 (kiertävä 6/6)

avaa ruokalista 20210928


Asukashuoneita voi sisustaa omilla tutuilla tavaroilla

Kodikkaat tilat

Kussakin ryhmäkodissa on 12–18 asukasta, joista ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii ympäri vuorokauden. Asukashuoneet ovat pääsääntöisesti yhden hengen huoneita, joissa kaikissa on omat wc-tilat. Ryhmäkodeissa on yhteinen viihtyisä oleskelutila ja ikkunoista avautuu vehreitä näkymiä sisäpihalle tai läheiseen puistoon.

Itä-Pasilan dokumentit

HSL-Reittiopas

Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet Itä-Pasilan hoitokotiin

Liikenne tiedot ©HSL 2021